Categories
TILBEHØR

Kisir – tyrkisk bulgursalat

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
Print opskrift
Kisir - tyrkisk bulgursalat
Kisir er en kendt salat fra Tyrkiet. Og det som gør salaten ekstra lækker, er tomatdressingen der er det bærende element. Denne bulgursalat er virkelig nem at lave, og så smager den skønt. Salaten pessser rigtig godt til grillmad men også til tyrkiske frikadeller, kylling eller tag den med på arbejde og spis den som en måltidssalat.
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 5 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 g grov bulgur
  • 6 dl vand
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk sirup
  • salt og peber
  • 10 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 1 lille agurk
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld bredbladet persille
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 5 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 g grov bulgur
  • 6 dl vand
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk sirup
  • salt og peber
  • 10 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 1 lille agurk
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld bredbladet persille
Instruktioner
  1. Kom bulgur op i en skål eller i en gryde.
  2. Kog 6 dl vand i en elkedel og hæld det over bulgur.
  3. Læg låg på skålen eller gryden og lad det trække i cirka 15-20 minutter.
  4. Bland tomatpuré, olie, citronsaft, sirup, salt og peber i en skål.
  5. Skær cherrytomater i mindre stykker.
  6. Hak rødløget fint.
  7. Skær agurken i mindre stykker og hak krydderurterne groft.
  8. Vend alle elementerne sammen og smag til med citron og salt.
Recipe Notes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *