Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

Kødsovs med hakket kylling

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Kødsovs med hakket kylling
Her får du en opskrift på en nem kødsovs der smager super dejligt.
Keyword kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 stængler bladselleri
  • 4 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse vand
  • 1 terning bouillon
  • 140 g tomatpuré
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • 1 potte basilikum
  • salt og peber
  • 400 g pastapinde eller skruer
Keyword kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 stængler bladselleri
  • 4 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse vand
  • 1 terning bouillon
  • 140 g tomatpuré
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • 1 potte basilikum
  • salt og peber
  • 400 g pastapinde eller skruer
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Skær bladselleri og gulerødder i mindre tern.
  3. Brun kødet i 3 minutter og tilsæt grøntsagerne.
  4. Lad dem svitse med i 2 minutter.
  5. Tilsæt de hakkede tomater, fyld dåsen med vand og hæld ved.
  6. Tilsæt en bouillonterning og tomatpuré i gryden.
  7. Kom sukker og balsamico i gryden.
  8. Lad Kødsovsen simre i mindst 30 minutter.
  9. Kog pastaen.
  10. Kom det færdigkogte pasta i kødsovsen og hæld lidt af pastavandet i kødsovsen.
  11. Vend en stor håndfuld basilikumblade i og smag retten godt til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *