Categories
HOVEDRETTER ovnretter

Køfte – krydret ovnstegte frikadeller fra Tyrkiet

Vi anbefaler at du steger dine frikadeller i ovnen. så undgår du at olien sprøjter til alle sider. Her har du en nem opskrift på frikadeller stegt i ovnen.

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Køfte - krydret ovnstegte frikadeller fra Tyrkiet
Almindelige frikadeller smager godt men de her frikadeller smager bare bedre.
Region hovedretter
Keyword oksekød
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 20 min
Ventetid 2 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk salt
  • 1 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 æg
  • 6 spsk rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk frisk persille,
Region hovedretter
Keyword oksekød
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 20 min
Ventetid 2 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk salt
  • 1 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 æg
  • 6 spsk rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk frisk persille,
Instruktioner
  1. Rør salt i farsen og lad det trække på køl mindst 30 minutter.
  2. Kom alle ingredienserne op til kødet og bland det hele godt sammen med hænderne eller med en grydeske.
  3. Form farsen til små frikadeller.
  4. Smør en bradepande med olie eller smør og læg frikadellerne på bradepanden.
  5. Steg frikadellerne ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
  6. Og så er frikadellerne klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *