Der er ikke noget bedre end hjemmelavet kransekage, og faktisk er kransekage nem at lave. Du skal blot bruge marcipan, lidt flormelis og æggehvide.
Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 12 minutter |
Ventetid | 30 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 100 g flormelis
- et bære æggehvide
- 250 g marcipan
- lidt flormelis (til glasur)
- lidt æggehvide (til glasur)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Kom æggehvide og flormelis i en lille skål og rør det sammen.
- Smuldr marcipanen i en anden skål.
- Tilsæt nu gradvist æggehvideblanding i marcipanen og ælt det hele sammen til en passende masse.
- Bliv ved med at ælte indtil kransekagemassen er samlet. Massen er også klistret, men det er også meningen.
- Beklæd en bageplade beklædt med bagepapir.
- Kom din kransekagemasse i en sprøjtepose med en særlig kransekagetyl. Den er trekantet.
- Du kan også komme lidt vand i en skål og dyp nu fingrene i vandet. Form massen til kransekagestykker.
- Kom dem på bagepladen og tryk dem let trekantet. Du kan bruge fingrene, men kom lidt vand på.
- Lad kransekagestykkerne stå i 30 minutter.
- Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn og bag dem i cirka 12 minutter.
- Lad kransekagen køle af på en rist.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Cookies med mørk chokolade og hasselnødder
Det skønneste madbrød med valnødder
Banankage med chokolade og valnødder
Madbrød - nem opskrift på lækker madbrød
Hjemmelavet naanbrød - den bedste opskrift på naanbrød uden gær
Nutella Cheesecake - Virkelig lækker opskrift
Luftig chokolademousse med mælkechokolade
Børnevenlig drink til nytår eller andre festlige lejligheder
Romkugler der smager af jul
Den bedste opskrift på finsk brød