Kransekage – hjemmelavet kransekagestykker


Der er ikke noget bedre end hjemmelavet kransekage, og faktisk er kransekage nem at lave. Du skal blot bruge marcipan, lidt flormelis og æggehvide.


udskriv opskriften
Kransekage - hjemmelavet kransekagestykker
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Ventetid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 100 g flormelis
  • et bære æggehvide
  • 250 g marcipan
  • lidt flormelis (til glasur)
  • lidt æggehvide (til glasur)
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Ventetid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 100 g flormelis
  • et bære æggehvide
  • 250 g marcipan
  • lidt flormelis (til glasur)
  • lidt æggehvide (til glasur)
Instruktioner
  1. Kom æggehvide og flormelis i en lille skål og rør det sammen.
  2. Smuldr marcipanen i en anden skål.
  3. Tilsæt nu gradvist æggehvideblanding i marcipanen og ælt det hele sammen til en passende masse.
  4. Bliv ved med at ælte indtil kransekagemassen er samlet. Massen er også klistret, men det er også meningen.
  5. Beklæd en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Kom din kransekagemasse i en sprøjtepose med en særlig kransekagetyl. Den er trekantet.
  7. Du kan også komme lidt vand i en skål og dyp nu fingrene i vandet. Form massen til kransekagestykker.
  8. Kom dem på bagepladen og tryk dem let trekantet. Du kan bruge fingrene, men kom lidt vand på.
  9. Lad kransekagestykkerne stå i 30 minutter.
  10. Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn og bag dem i cirka 12 minutter.
  11. Lad kransekagen køle af på en rist.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *