Kylling i en cola , ingefær og chilimarinade

udskriv opskriften
Kylling i en cola , ingefær og chilimarinade
Kylling i cola eller kylling i en marinade med ingefær og chili er en af vores favoritter, når det gælder sommermad. Hvis du ikke har prøvet denne kombination før, så lyder kylling i cola måske en lidt mærkelig blanding. Og måske tænker du føj det lyder sgu lidt ulækkert. Men faktisk når ketchup og cola bliver blandet sammen, giver det en fantastisk lækker barbecuesovs, der passer perfekt til stegt kylling.
Keyword kylling
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid gerne natten over
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 kyllingebryster
  • 1 dåse cola
  • 3 dl ketchup
  • 3 tsk paprika
  • spsk revet ingefær
  • 2 tsk chiliflager (kan udelades)
  • salt og friskkværnet peber
Keyword kylling
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid gerne natten over
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 kyllingebryster
  • 1 dåse cola
  • 3 dl ketchup
  • 3 tsk paprika
  • spsk revet ingefær
  • 2 tsk chiliflager (kan udelades)
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Rens evt. kyllingebrysterne for sener.
  2. Bland marinaden sammen og marinere kødet mindst 1 time i køleskabet.
  3. Kom lidt fedtstof i et ovnfast fad.
  4. Læg kyllingebrysterne i fadet.
  5. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  6. Kom marinaden over og bag fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 40 minutter.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *