Kylling i cola eller kylling i en marinade med ingefær og chili er en af vores favoritter, når det gælder sommermad. Hvis du ikke har prøvet denne kombination før, så lyder kylling i cola måske en lidt mærkelig blanding. Og måske tænker du føj det lyder sgu lidt ulækkert.
Men faktisk når ketchup og cola bliver blandet sammen, giver det en fantastisk lækker barbecuesovs, der passer perfekt til stegt kylling.
Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Ventetid | gerne natten over |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 1 dåse cola
- 3 dl ketchup
- 3 tsk paprika
- 1½ spsk revet ingefær
- 2 tsk chiliflager (kan udelades)
- salt og friskkværnet peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Rens evt. kyllingebrysterne for sener.
- Bland marinaden sammen og marinere kødet mindst 1 time i køleskabet.
- Kom lidt fedtstof i et ovnfast fad.
- Læg kyllingebrysterne i fadet.
- Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
- Kom marinaden over og bag fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 40 minutter.
Recipe Notes
Servere denne bulgursalat med abrikoser og pinjekerner
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Ovnret med pølser og grøntsager
Chili con carne med kylling
Bøf i paprikasovs - Lækker opskrift på gode bøffer i paprikasovs
Spinatvafler - Lækre vafler med spinat
One pot pasta med tomater
Lækkert og sundt farsbrød med hakket kylling
Asiatisk kylling med sesam og nudler
Hurtig gryderet med kylling og kokosmælk
Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt
Marokkansk gryderet med oksekød og gulerødder