Kylling i karry med mango


Vi holder så meget af de danske klassikere fx
Boller i karry
og
Kylling i karry
Serveret med ris og gerne med lækkert topping fx bananer i skiver, ananas, mango, æbletern, revet gulerod, rosiner, kokosmel, peanuts og meget meget mere.


Denne kylling i karry adskiller sig fra vores klassiske opskrift, da der er tilsat mangochutney og det smager simpelthen virkelig godt. Mangochutney bidrager med sødme og en krydret smag til karrysaucen.

Retten tager kun 30 minutter at lave derfor er den perfekt til de travle hverdage.



udskriv opskriften
Kylling i karry med mango
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • olie til stegning
  • 1 hakkede løg
  • 1 peberfrugt i tern (eller 2 gulerødder)
  • 2 kyllingebryst (skåret i tern)
  • spsk karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl fløde
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk mangochutney
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • olie til stegning
  • 1 hakkede løg
  • 1 peberfrugt i tern (eller 2 gulerødder)
  • 2 kyllingebryst (skåret i tern)
  • spsk karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl fløde
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk mangochutney
Instruktioner
  1. Svits løg i olien i et par minutter.
  2. Tilsæt karry og kylling og brun kødet godt af i cirka 3-4 minutter ved middel varme.
  3. Tilsæt peberfrugter eller gulerødder og svits dem i 2 minutter.
  4. Rør mel i gryden.
  5. Hæld mælk og fløde i gryden.
  6. Bring gryden i kog og lad retten småsimre i cirka 5-7 minutter.
  7. Tilsæt mangochutney og smag til med salt og peber og evt. mere chutney.
Recipe Notes

Retten er fryseegnet.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *