Vi holder så meget af de danske klassikere fx Boller i karry og Kylling i karry Serveret med ris og gerne med lækkert topping fx bananer i skiver, ananas, mango, æbletern, revet gulerod, rosiner, kokosmel, peanuts og meget meget mere.
Denne kylling i karry adskiller sig fra vores klassiske opskrift, da der er tilsat mangochutney og det smager simpelthen virkelig godt. Mangochutney bidrager med sødme og en krydret smag til karrysaucen.
Retten tager kun 30 minutter at lave derfor er den perfekt til de travle hverdage.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.