Kylling Korma Opskrift på en mild krydret indisk ret

Lækker indisk gryderet - kylling korma

⭐⭐⭐⭐⭐


Kylling Korma en lækker ret fra det indiske køkken. Den er mild, cremet og godt krydret og ikke stærk.

Retten er nem at lave, du skal bare huske at marinere kødet i god tid.

Prøv også:

Opskrift på skøn Butterchicken

Hjemmelavet Naanbrød

Og en skøn Myntedip

udskriv opskriften
Kylling Korma Opskrift på en mild krydret indisk ret
Lækker indisk gryderet - kylling korma
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingebryst, skåret i tern
  • 1 spsk garam masala
  • ½ finthakket frisk chili
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk mild paprika
  • 1 tsk stødt kardemomme (kan udelades)
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • saften fra ½ lime
  • 1,5 dl græsk yoghurt
  • 2 rødløg skåret i skiver (til sauce)
  • 140 g tomatpuré (til sauce)
  • en stor dåse kokosmælk (til sauce)
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie eller kokosolie til stegning
  • koriander til pynt
  • cashewnødder
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingebryst, skåret i tern
  • 1 spsk garam masala
  • ½ finthakket frisk chili
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk mild paprika
  • 1 tsk stødt kardemomme (kan udelades)
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • saften fra ½ lime
  • 1,5 dl græsk yoghurt
  • 2 rødløg skåret i skiver (til sauce)
  • 140 g tomatpuré (til sauce)
  • en stor dåse kokosmælk (til sauce)
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie eller kokosolie til stegning
  • koriander til pynt
  • cashewnødder
Lækker indisk gryderet - kylling korma
Instruktioner
  1. Vend kyllingestykkerne i marinade så alle kyllingestykker bliver dækket af marinaden.
  2. Marinere kødet i god tid gerne mindst 2 timer.
  3. Sautere løgene i cirka 10 minutter ved middel varme under omrøring til de bliver bløde.
  4. Kom kyllingestykkerne og marinaden i gryden og steg kyllingestykkerne i cirka 5 minutter.
  5. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk, læg låg på og lad retten simre i 30 minutter.
  6. Smag til med salt og friskværnet peber.
  7. Servere retten med ris, hjemmelavet naan brød, indisk myntedip og et drys frisk koriander.
Recipe Notes
indisk korma med kylling

indisk lækker kyllingeret - indisk korma

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *