Kylling med kartofler i fad


Kylling med kartofler i fad er nem at lave og kød og tilbehør bliver tilberedt i samme fad. Nemt og lækkert.


udskriv opskriften
Kylling med kartofler i fad
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kyllingebryst
  • 800 g kartofler
  • 1 dl færdiglavet bouillon (eller 1 dl kogende vand med en terning bouillon)
  • olivenolie
  • paprika
  • timian
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kyllingebryst
  • 800 g kartofler
  • 1 dl færdiglavet bouillon (eller 1 dl kogende vand med en terning bouillon)
  • olivenolie
  • paprika
  • timian
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Vask kartoflerne og skær kartoflerne i skiver.
  2. Kom dem i en frysepose.
  3. Tilsæt salt, friskkværnet peber, olivenolie og timian og ryst posen godt.
  4. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og hæld bouillon ved.
  5. Kom kyllingebrysterne i en frysepose og tilsæt olivenolie, salt, peber, paprika og timian og ryst posen godt.
  6. Kom kyllingebrysterne oven på kartoflerne.
  7. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  8. Kom fadet i ovnen og 40 minutter så er der aftensmad.
  9. Tjek om kartoflerne er møre ellers så skal fadet have 5-10 minutter længere.
Recipe Notes

Find forslag til tilbehør til retten Her

Se også
Kylling i karry med ananas
Pikant kylling i fad

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *