Categories
fjerkræ HOVEDRETTER

Kyllingebøffer – En simpel opskrift på bøffer med hakket kylling

Her er en nem opskrift på bøffer af hakket kyllingekød

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
chokolademousse - en lækker og simpel opskrift
Kyllingebøffer er sunde bøffer, hvor man andvender hakkede kyllingekød. Bøfferne er meget lettere i konsistensen end de klassiske hakkebøffer, men du får masser af smag fra kyllingekødet. Kyllingebøffer kan serveres med hjemmelavet bådekartofler i ovn og dampet spidskål, men de er også rigtig gode i burgere eller i pitabrød.
Region hovedretter
Forberedelses tid 10 min10 min
Tilberedningstid 20 min
Ventetid 2 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 2 tsk salt
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 tsk tørret timian
  • 3 friskkværnet peber
  • olie og smør til fadet
Region hovedretter
Forberedelses tid 10 min10 min
Tilberedningstid 20 min
Ventetid 2 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 2 tsk salt
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 tsk tørret timian
  • 3 friskkværnet peber
  • olie og smør til fadet
Instruktioner
  1. Kom kødet i en skål og rør det sammen med salt.
  2. Hak løg fint og kom det i skålen med kød.
  3. Tilsæt æg, tørret timian og friskkværnet peber.
  4. Ælt farsen godt sammen.
  5. Form til 8 bøffer.
  6. Steg bøfferne i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter.
Recipe Notes

Farsen kan være lidt klistret, men hvis du fugter hænderne med lidt vand er bøfferne nemmere at forme. Prøv også: ovnstegte hakkebøffer frikadeller med stuet blomkål sunde kødboller med masser af grønsager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *