Kyllingeboller i tomatsovs

udskriv opskriften
Kyllingeboller i tomatsovs
Her får du en opskrift på kyllingeboller i tomatsovs, der er meget nemme at lave og retten smager virkelig godt.
Forberedelses tid 10 minutter min
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 700 g cherrytomater (til tomatsovs)
  • 3 fed hvidløg (til tomatsovs)
  • 1 løg (til tomatsovs)
  • 1 spsk balsamico (til tomatsovs)
  • 1 håndfuld frisk persille og basilikum
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g valgfri pasta
Forberedelses tid 10 minutter min
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 700 g cherrytomater (til tomatsovs)
  • 3 fed hvidløg (til tomatsovs)
  • 1 løg (til tomatsovs)
  • 1 spsk balsamico (til tomatsovs)
  • 1 håndfuld frisk persille og basilikum
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g valgfri pasta
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Bag tomaterne i ovnen i et ovnfast fad i cirka 40 minutter.
  3. Bland kyllingekødet sammen med finthakket løg og hvidløg, æg, finthakket persille og salt og peber.
  4. Rør farsen godt sammen.
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir, form farsen til kødboller og kom kødbollerne på bagepladen.
  6. Når cherrytomaterne har været i ovnen i 25 minutter kommer du fadet med kødboller i ovnen. Kødbollerne er færdige efter 15 minutter.
  7. Sautere løg og hvidløg i en gryde i olie.
  8. Tilsæt balsamico.
  9. Kom cherrytomaterne i gryden og mos dem med bagsiden af en grydeske.
  10. Kom finthakket basilikum og persille i gryden og rør rundt.
  11. Smag tomatsovsen til med lidt sukker, salt og friskkværnet peber.
  12. Anret tomatsovsen nederst i et fad og fordel kødbollerne ovenpå.
  13. Pynt gerne med friske basilikumsblade og krydr med friskkværnet peber.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *