Forberedelses tid | 10 minutter min |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 500 g hakket kylling
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 æg
- 1 håndfuld persille
- salt og friskkværnet peber
- 700 g cherrytomater (til tomatsovs)
- 3 fed hvidløg (til tomatsovs)
- 1 løg (til tomatsovs)
- 1 spsk balsamico (til tomatsovs)
- 1 håndfuld frisk persille og basilikum
- 1 tsk sukker
- salt og friskkværnet peber
- 500 g valgfri pasta
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Bag tomaterne i ovnen i et ovnfast fad i cirka 40 minutter.
- Bland kyllingekødet sammen med finthakket løg og hvidløg, æg, finthakket persille og salt og peber.
- Rør farsen godt sammen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, form farsen til kødboller og kom kødbollerne på bagepladen.
- Når cherrytomaterne har været i ovnen i 25 minutter kommer du fadet med kødboller i ovnen. Kødbollerne er færdige efter 15 minutter.
- Sautere løg og hvidløg i en gryde i olie.
- Tilsæt balsamico.
- Kom cherrytomaterne i gryden og mos dem med bagsiden af en grydeske.
- Kom finthakket basilikum og persille i gryden og rør rundt.
- Smag tomatsovsen til med lidt sukker, salt og friskkværnet peber.
- Anret tomatsovsen nederst i et fad og fordel kødbollerne ovenpå.
- Pynt gerne med friske basilikumsblade og krydr med friskkværnet peber.
Recipe Notes
Se også
Pasta med tomater og mozzarella
Opskrift på klassisk tomatsovs
Suppe med pasta og tomater
Hjemmelavet tomatsalsa
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her
Se et billede af opskrifterne Her
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Hurtig wokret med kikærter og kokosmælk
Frikadeller i ovn - lækre frikadeller stegt i ovn
Sød kartoffelsuppe med chili og gulerødder
Ovnbagt laks i hvidløgsmarinade
Ovnbagt kartoffelmos - Sådan laver du kartoffelmos i ovn
Rodfrugtlasagne - den bedste opskrift på vegetarlasagne
Selleribøffer - Lækker opskrift på selleribøffer
Oksemørbrad med persille og hvidløgsmarinade
Suppe med majs og kartofler
Kylling med kartofler i fad