Kyllingespyd marineret med hvidløg og citron

udskriv opskriften
Kyllingespyd marineret med hvidløg og citron
Her er kyllingespydene marineret med hvidløg citron og oregano.
Keyword kylling
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 kyllingebryster
  • 1 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 økologisk citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 12 træspyd
Keyword kylling
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 kyllingebryster
  • 1 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 økologisk citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 12 træspyd
Instruktioner
  1. Kom kyllingebrysterne i en frysepose og tilsæt et fed presset hvidløg, olivenolie, oregano og saften af en citron.
  2. Ryst posen godt.
  3. Lad kyllingen trække i et par timer i køleskabet. 30 minutter er også okay.
  4. Jo længere tid de får lov til at marinere - jo mere smag.
  5. Kom kyllingestykkerne på spyd og læg dem på et fad. Hæld resten af marinaden over kyllingespydene.
  6. Steg dem ved 200 grader varmluft i cirka 12 minutter.
  7. på grillen skal de grilles på ved direkte varme i 7-8 minutter.
  8. Vend dem undervejs Servere straks.
Recipe Notes

Servere en skøn bulgursalat til kyllingespydene

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *