Kyllinggryde med ris og grøntsager – 30 minutter så er der mad.






Denne gryderet er virkelig nem at lave. Mangler du inspiration til retter som kun tager 30 minutter at lave? så er denne gryderet et godt bud.

Når retten er samlet skal gryderetten koge i 10 minutter.

udskriv opskriften
Kyllinggryde med ris og grøntsager - 30 minutter så er der mad.
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 650 g kyllingebryst i tern
  • 1 spsk karry
  • tsk paprika
  • 1 løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 200 g bambusskud
  • 1 dl bouillon (eller en terning bouillon og 1 dl vand)
  • 2 dl piskefløde
  • salt og friskkværnet peber
  • kogte ris
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 650 g kyllingebryst i tern
  • 1 spsk karry
  • tsk paprika
  • 1 løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 200 g bambusskud
  • 1 dl bouillon (eller en terning bouillon og 1 dl vand)
  • 2 dl piskefløde
  • salt og friskkværnet peber
  • kogte ris
Instruktioner
  1. Skær kyllingekødet i tern og brun det godt af, det tager cirka 3 minutter.
  2. Tilsæt karry, paprika, løg og hvidløg i gryden og lad det svitse med i 2 minutter ved middel varme.
  3. Tilsæt bouillon, fløde, peberfrugt i tern og kog gryderetten op og lad dem simre i 10 minutter.
  4. Smag gryderetten til med salt, friskkværnet peber og evt. mere karry og paprika.
  5. Serveres med kogte ris.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *