Lækker opskrift på æblechutney med friske figner


I dag får du en super lækker opskrift på æblechutney med et ttwist. Vi har tilsat skiver af friske figner for at tilføje naturlig sødme til chutneyen.

Har du mange æbler i haven eller har du nogen æbler der ser kedelig ud? så skal du prøve at lave en lækker æblechutney.
Den er meget nem at lave og så smager den virkelig godt.

Vi spiste vores chutney til denne
Gryderet med kylling


men fx til flæskesteg, til et kyllingebryst, til tapas eller som tilbehør til et ostebor er også virkelig lækkert.

udskriv opskriften
Lækker opskrift på æblechutney med friske figner
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid serveres koldt
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g æbler i grove stykker
  • 1 finthakkede løg
  • 2 dl æblecidereddike (æbleeddike kan også anvendes)
  • dl sukker
  • 1 hakker rød chilifrugt
  • 30 g finthakket ingefær
  • 200 g friske figner
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid serveres koldt
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g æbler i grove stykker
  • 1 finthakkede løg
  • 2 dl æblecidereddike (æbleeddike kan også anvendes)
  • dl sukker
  • 1 hakker rød chilifrugt
  • 30 g finthakket ingefær
  • 200 g friske figner
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienserne op i en gryde.
  2. Kom det hele i kog.
  3. Lad chutneyen småsimre i 20 minutter.
  4. Tilsæt friske figner og lad chutneyen simre yderligere i 10 minutter.
  5. Hæld chutneyen på atamon skyllede glas.
Recipe Notes

se også

den lækreste ostedip

den bedste chilidip

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *