Lækkert og sundt farsbrød med hakket kylling


Farsbrødet består af hakket kylling, revne grøntsager og havregryn, så farsbrødet er fyldt med sunde vitaminer.
Som tilbehør til farsbrødet kan du lave bagte rodfrugter, ris og en tomatsovs, kartofler, en lækker salat osv.
Til farsbrødet vi fik vi en råkostsalat og Lynstegt aspargesbroccoli







udskriv opskriften
Lækkert og sundt farsbrød med hakket kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Ventetid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 800 g hakket kylling
  • et revet løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 groftrevet squash
  • 1 lille revet gulerod
  • 2 æg
  • 3 spsk rasp
  • 3-4 spsk havregryn
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 tsk tørret timian
  • tsk tørret rosmarin
  • 2 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Ventetid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 800 g hakket kylling
  • et revet løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 groftrevet squash
  • 1 lille revet gulerod
  • 2 æg
  • 3 spsk rasp
  • 3-4 spsk havregryn
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 tsk tørret timian
  • tsk tørret rosmarin
  • 2 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Riv løg, squash og en gulerod.
  2. Kom kyllingefarsen op i en skål.
  3. Tilsæt løg, hvidløg, revet squash og revet gulerødder i skålen med fars.
  4. Rør farsen godt sammen.
  5. Tilsæt alle krydderierne, æg, rasp, havregryn og hvedemel i skålen.
  6. Stil farsen i køleskabet og lad farsen sætte sig i 30 minutter.
  7. Smør et ovnfast fad med fedtstof.
  8. Form farsen til et brød og kom brødet i fadet.
  9. Bag brødet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 50-55 minutter.
Recipe Notes

 

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskriften Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *