Kebabspyd kan de fleste lide. De er nemme at lave og så smager de fantastisk godt.
Til kebabspyd kan du servere
en lækker Bulgursalat
eller en skøn Kartoffelsalat med bagte kartofler

Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 æg
- ½ tsk salt
- lidt peber
- 2 spsk hvedemel eller rasp
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk paprika
- en knsp kanel
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 håndfuld persille
- 9 træspyd
- olie til stegning
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt det hele godt sammen.
- Form farsen til kødboller i en aflang form (til tykke pølser) og pres et spyd gennem pølserne.
- Smør et ovnfast fad med olivenolie og kom kebabspydende i fadet.
- Steg de lækre spyd ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Sådan laver du langtidstegt oksefilet i ovn
Indbagt laks med flødeost og spinat
Kartoffelmad - Lækker opskrift på en kartoffelmad med avocado
Kylling Korma Opskrift på en mild krydret indisk ret
Kyllingenuggets lavet i en airfryer
Ratatouille - en fransk klassiker
One pot spaghetti bolognaise
Ovnstegt kylling med grøntsager - en god madspildsret
Tyrkisk linsesuppe - lækker suppe fra tyrkiet
Hjemmelavet burgerbøffer - sådan laver du de perfekte burgerbøffer