Lækre kebabspyd


Kebabspyd kan de fleste lide. De er nemme at lave og så smager de fantastisk godt.

Til kebabspyd kan du servere
en lækker Bulgursalat
eller en skøn Kartoffelsalat med bagte kartofler


udskriv opskriften
Lækre kebabspyd
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • lidt peber
  • 2 spsk hvedemel eller rasp
  • 2 små tsk spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk paprika
  • ½ tsk kanel
  • 4 fed presset hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 9 træspyd
  • olie til stegning
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • lidt peber
  • 2 spsk hvedemel eller rasp
  • 2 små tsk spidskommen
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk paprika
  • ½ tsk kanel
  • 4 fed presset hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 9 træspyd
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt det hele godt sammen.
  2. Form farsen til kødboller i en lang aflang form (til tykke pølser) og pres et spyd gennem pølserne.
  3. Smør et ovnfast fad med olivenolie og kom kebabspydende i fadet.
  4. Steg de lækre spyd ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *