Lækre squash muffins med ostecreme

udskriv opskriften
Lækre squash muffins med ostecreme
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20-25 minutter
Ventetid de skal køle af før frostingen kommes på
Antal personer
muffins
Ingredienser
  • 2 æg
  • 1 revet squash
  • 150 g sukker
  • 170 g hvedemel
  • tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • 1 knsp salt
  • 3 spsk smagsneutral olie
  • 40 g hakkede nødder (fx hasselnødder eller valnødder)
  • 200 g flødeost eller mascarpone ost (til forsting)
  • 35 g flormelis (til frosting)
  • skal fra en øko citron
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20-25 minutter
Ventetid de skal køle af før frostingen kommes på
Antal personer
muffins
Ingredienser
  • 2 æg
  • 1 revet squash
  • 150 g sukker
  • 170 g hvedemel
  • tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • 1 knsp salt
  • 3 spsk smagsneutral olie
  • 40 g hakkede nødder (fx hasselnødder eller valnødder)
  • 200 g flødeost eller mascarpone ost (til forsting)
  • 35 g flormelis (til frosting)
  • skal fra en øko citron
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  3. Vend alle de tørre ingredienser i æggemassen.
  4. Tilsæt revet squash, olie og hasselnødder i dejen.
  5. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i cirka 20-25 minutter.
  6. Lad kagerne afkøle lidt på en rist.
  7. Bland flødeost, flormelis og citronskal i en lille skål og fordel cremen over de afkølede kager.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *