Laksesalat – lægger opskrift på laksesalat til frokost eller påske


Hvis vi ender med lidt laks fra gårddagens aftensmad bruger vi resterne til denne skønne laksesalat. Og naturligvis Tilsætter vi friskrevet peberrod til salaten. Det passer så godt.

Laks og peberrod bliver rørt med fed cremefraiche eller græsk yoghurt og mayonnaise.

Laksesalaten bliver anrettet på en bund af grøn salat. Og nu har du en virkelig lækker og mættende frokost.

Se også
Lakserilette
Laksemousse
Luftig tunmousse




udskriv opskriften
Laksesalat - lægger opskrift på laksesalat til frokost eller påske
Keyword Laksesalat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid til salaten er afkølet
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 tilberedt laksefileter
  • 4 spsk cremefraiche eller græsk yoghurt
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk friskrevet peberrod (smag dig frem)
  • grøn salat (spinat eller hjertesalat)
  • salt og peber
Keyword Laksesalat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid til salaten er afkølet
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 tilberedt laksefileter
  • 4 spsk cremefraiche eller græsk yoghurt
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk friskrevet peberrod (smag dig frem)
  • grøn salat (spinat eller hjertesalat)
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Fjern skind fra laksen og riv fileterne fra hinanden.
  2. Hæld cremefraiche, mayonnaise, peberrod og salt og peber i skålen.
  3. Rør godt rundt og smag salaten til med salt, peber og peberrod.
  4. Anret salat i et serveringsfad og fordel laksesalaten ovenpå.
Recipe Notes

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *