Lemoncurd – lækker opskrift på lemoncurd

udskriv opskriften
Lemoncurd - lækker opskrift på lemoncurd
Hjemmelavet lemoncurd smager virkelig godt. Citroncremen kan serveres som topping på græsk yoghurt, på friskbagte scones, på boller, i pandekager, på vafler, i kager og tærter og meget meget mere. Citronen er meget nem at lave. Det kræver bare lidt tålmodighed. Hjemmelavet lemoncurd består af meget få ingredienser. Citroner, æg og sukker samt lidt smør skal man bruge. Lemoncurd er meget syrlig og bryder du dig ikke om sure ting, så overvej at tilsætte ekstra sukker.
Keyword Lemoncurd
Forberedelses tid 7 minutter
Tilberedningstid 8 minutter Minutter
Ventetid 0 minutter Minutter
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 2 spsk citroner saften herfra
  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • spsk revet skal fra 1 citron
  • 20 g smør
Keyword Lemoncurd
Forberedelses tid 7 minutter
Tilberedningstid 8 minutter Minutter
Ventetid 0 minutter Minutter
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 2 spsk citroner saften herfra
  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • spsk revet skal fra 1 citron
  • 20 g smør
Instruktioner
  1. Tilsæt citronskal, citronsaft, æg og sukker i en lille gryde.
  2. Varm gryden op ved svag/jævn varme under konstant omrøring.
  3. Når blandingen har fået lidt varme, tilsætter du smørret. Stop ikke med at piske.
  4. Når citroncremen begynder at tykne (det mærkes tydeligt) tager du gryden af varmen.
  5. citronCremen tykner yderligere når den køler af.
  6. Hæld citroncremen på et skoldet glas med låg og opbevar cremen i køleskabet.
  7. Lemoncurd kan sagtens holde sig i køleskabet i et par uger.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *