Chokolademousse er den ultimative dessert nytårsaften. Det smagte virkelig godt, og moussen var blød og luftig, som en chokolademousse skal være.
Fordelen ved at lave chokolademousse til dine gæster er, at den kan laves dagen før, hvor den får lov til at sætte sig i køleskabet. Derfor er chokolademousse den perfekte gæstedessert. Desuden er det meget nem at lave, og derfor er det oplagt at lave chokolademousse til dine gæster.
Faktisk skal du kun bruge 4 ingredienser for at lave denne luftige chokolademousse, nemlig chokolade, æg, sukker og piskefløde.
Vi har anvendt mælkechokolade til denne chokolademousse, men er du mest til mørk chokolade, kan du sagtens erstatte mælkechokoladen med den mørke variant.
Du kan også tilføje andre smage til din chokolademousse. Evt. kan du bruge en chokolade med smag fx, orange, mint eller karamel. Derudover kan du tilsætte lidt kaffe i chokoladen.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.