Makaroni med kylling i flødesovs

udskriv opskriften
Makaroni med kylling i flødesovs
En meget nem ret der består af makaroni, kylling og en super cremet sauce med fløde. Vi har valgt at ovnbage tomaterne for at give mere smag til retten. Hvis du ikke har makaroni kan du bruge skruer eller penne. Retten tager kun 30 minutter at lave.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g tomater
  • 1 rød chilifrugt
  • olivenolie
  • 500 g kyllingebryst
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2,5 dl fløde
  • 140 g tomatpuré
  • 1 bouillonterning
  • 400 g makaroni
  • 1 bdt frisk persille eller basilikum
  • salt og peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g tomater
  • 1 rød chilifrugt
  • olivenolie
  • 500 g kyllingebryst
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2,5 dl fløde
  • 140 g tomatpuré
  • 1 bouillonterning
  • 400 g makaroni
  • 1 bdt frisk persille eller basilikum
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Vi har brugt cherrytomater og dem halver du og ligger dem i et ovnfast fad.
  2. Skær chilien i strimler og kom den i tomatfadet.
  3. Kom evt. et par dråber balsamico, olivenolie, oregano og lidt salt i tomatfadet og vend det hele sammen.
  4. Bag tomaterne ved 200 grader i cirka 20 minutter.
  5. Steg kyllingebrysterne i lidt olie. De skal cirka steges 5 minutter på hver side.
  6. Tag dem af varmen og krydr dem med salt og peber.
  7. Sauter hakkede løg, og hvidløgsfed i skiver. Du skal sautere dem i 2-3 minutter.
  8. Kog makaronien i letsaltet vand.
  9. Tilsæt bladselleri til løgende og svits dem i 2 minutter.
  10. Kom oregano, fløde, tomatpuré og en bouillonterning i gryden. Smuldr evt. bouillonterningen.
  11. Lad retten simre i 5 minutter.
  12. Tag tomaterne og chilien ud af ovnen.
  13. Skær kyllingekødet i grove tern og kom kødet i fløde/tomatsovsen.
  14. Sigt vandet fra makaronien og kom dem i tomatsovsen.
  15. Smag retten til med salt og peber.
  16. Vend basilikumsbladene i gryden inden servering.
Recipe Notes

Servere evt. friskbagt Brød til retten.

Se også:
Kyllingeboller i tomatsovs
Hjemmelavet tomatsalsa
Tomatsauce

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *