Mango chutney – nem opskrift på indisk chutney

Denne mango chutney er virkelig skøn til indisk mad, og det kan virkelig godt betale sig at lave den selv.

Du kan fx selv justere styrken i din chutney.

Du kan servere chutney til denne

Kylling i karry med mangochutney

Kylling korma

Eller til indiske retter.

Jeg bruger også chutney som tilbehør til kyllingebryst eller frikadeller.

Prøv også

Opskriften på naanbrød

udskriv opskriften
Mango chutney - nem opskrift på indisk chutney
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
  • 2 mango
  • ½ skallotteløg
  • 1 chilifrugt (kan udelades)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk ingefær (kan udelades)
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 dl sukker
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 dl vand
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
  • 2 mango
  • ½ skallotteløg
  • 1 chilifrugt (kan udelades)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk ingefær (kan udelades)
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 dl sukker
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 dl vand
Instruktioner
  1. skræl og skær mango i tern.
  2. Hak løg, chili og hvidløg og svits det i et par minutter i olie.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne og lad chutneyen simre til mangoternene er møre.
  4. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Mangochutney kan godt holde sig på køl i et par uger. Du kan også fryse det ned.

 

Har du ikke frisk mango kan du bruge frosne mangotern.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *