Marokkansk inspireret kyllingespyd

udskriv opskriften
Marokkansk inspireret kyllingespyd
Sådan en omgang marokkansk kyllingespyd bliver vi aldrig trætte af herhjemme. De er simpelthen så lækre, og så er de nemme at lave. Marokkanerne er glade for at bruge kanel i deres mad, og det kan vi godt forstå. Hvis man dosere mængden rigtigt, så får du et lækkert måltid med kanel.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kyllingefilet
  • 4 fed, hakket hvidløg
  • 1 citron
  • 6 tsk tomatpuré
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk chili
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk kanel
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kyllingefilet
  • 4 fed, hakket hvidløg
  • 1 citron
  • 6 tsk tomatpuré
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk chili
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk kanel
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i mundrette stykker.
  2. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
  3. Kom kyllingen og marinaden i en pose og ryst posen godt, så marinaden bliver fordelt på kyllingestykkerne.
  4. Lad kyllingestykkerne trække i køleskabet i mindst en time.
  5. Læg evt grillspydene i vand i cirka 30 minutter.
  6. Kom kyllingestykkerne på grillspydene.
  7. Steg kyllingespydene i ovnen ved 200 grader i cirka 12 minutter.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *