Mexicansk inspireret risgryde


Denne mexicansk vegetarret smager så skønt og opskriften kan vi varmt anbefale.

Kød er overflødig i denne ret. Retten er fyldt med grøntsager og skønne krydderier, og det gør, at man ikke savner kød.

Servere retten med avocado i skiver, friskhakket chili, tortillachips og et par spiseskefulde creme fraiche.


udskriv opskriften
Mexicansk inspireret risgryde
Forberedelses tid 20 minutter minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • et stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 store gulerødder
  • 5 små kartofler
  • 1 chilifrugt uden kerner
  • 1 peberfrugt
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk kanel
  • 1 tsk stærk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 350 g ris
  • 6,5 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater med hvidløg
  • 1 dåse hvide bønner i tomatsovs (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 1 lille dåse majs
  • lidt avocado i skiver (serveres som tilbehør)
  • tortillachips (serveres som tilbehør)
  • 3 spsk creme fraiche (serveres som tilbehør)
  • masser af revet ost
Forberedelses tid 20 minutter minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • et stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 store gulerødder
  • 5 små kartofler
  • 1 chilifrugt uden kerner
  • 1 peberfrugt
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk kanel
  • 1 tsk stærk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 350 g ris
  • 6,5 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater med hvidløg
  • 1 dåse hvide bønner i tomatsovs (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 1 lille dåse majs
  • lidt avocado i skiver (serveres som tilbehør)
  • tortillachips (serveres som tilbehør)
  • 3 spsk creme fraiche (serveres som tilbehør)
  • masser af revet ost
Instruktioner
  1. Hak løg, hvidløg og chili fint.
  2. Skræl kartofler og gulerødder og riv dem på den fine eller grove side af rivejernet.
  3. Svits løg, hvidløg og chili i fedtstof i 2 minutter.
  4. Tilsæt kartofler og gulerødder i gryden og svits i yderligere 2 minutter.
  5. Tilsæt krydderierne og rør godt rundt i gryden.
  6. Tilsæt ris, bouillon og de hakkede tomater i gryden.
  7. Kog op og lad gryderetten simre i 20 minutter.
  8. Kom peberfrugt i tern, bønner og majs i gryden og lad gryderetten simre i yderligere 3 minutter.
  9. Smag retten til med salt og peber og servere retten med friskhakket chili, tortillachips, avocadoskiver, creme fraiche og revet ost.
Recipe Notes

Se et billede af opskriften Her

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

4 tanker om “Mexicansk inspireret risgryde”

  1. Når jeg trykker på linket for at se billedet af retten, kommer jeg ind på jeres instagram profil, men ikke til selve billedet. Jeg har prøvet at se billederne igennem, men aner jo ikke helt hvad jeg leder efter 😊
    Jeg glæder mig dog til at smage det iaften, Hvor jeg skal lave det sammen med min søn 😊

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Annette

      Vi har desværre ingen billeder på siden, men det er noget vi arbejder med. Vi har sendt dig et billede på din mail.

      Mvh Madsynet

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  2. Mega lækker ret, tak for mad 😋

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Vi er utrolige glade for, at retten smagte jer.

      God aften.

      -Madsynet

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *