Mexicansk lasagne – lækker opskrift på lasagne

udskriv opskriften
Mexicansk lasagne - lækker opskrift på lasagne
Denne lasagne spiser man ikke i Mexico, men vi har forenet de 2 køkkener på en tallerken. Vi bruger lasagneplader, men du kan sagtens bruge nachos eller tortillas som fyld i Mexicansk lasagne. Alt smager skønt i lasagnen, og du kan justere styrken efter smag og behag.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 tsk spidskommen
  • tsk chiliflager
  • 2 tsk røget paprika
  • 2 1 hakkede løg
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 squash revet
  • 2 gulerødder revet
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré (140 g)
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 tsk oregano
  • salt og peber
  • lasagneplader
  • 150 g revet cheddar
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 tsk spidskommen
  • tsk chiliflager
  • 2 tsk røget paprika
  • 2 1 hakkede løg
  • 2 fed hakkede hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 squash revet
  • 2 gulerødder revet
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré (140 g)
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 tsk oregano
  • salt og peber
  • lasagneplader
  • 150 g revet cheddar
Instruktioner
  1. Vask grøntsagerne, rens dem og skær dem i små tern. Du kan også rive dem i kødsovsen.
  2. Varm en tør gryde op og tilsæt spidskommen, chiliflager og røget paprika i gryden.
  3. Brænd krydderierne af under omrøring indtil hele køkkenet dufter skønt.
  4. Skru ned fra varmen og tilsæt løg, hvidløg og olivenolie i gryden og sauter løgene ved middel varme i 2-3 minutter.
  5. Tilsæt kødet og brun det godt af i cirka 3 minutter.
  6. Tilsæt gulerødder, squash og peberfrugt og svits kort.
  7. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt dem til retten sammen med hakkede tomater, tomatpuré, vand, bouillonterning og oregano.
  8. Lad retten simre mindst i 10 minutter gerne længere.
  9. Smag retten til med salt, peber og oregano.
  10. Saml lasagnen i et ovnfast fad ved at komme skiftevis sauce og lasagneplader.
  11. Slut af med et lag revet cheddar.
  12. Bag lasagnen i ovnen ved i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 25-30 minutter.
  13. Servere gerne jalapenos, guacamole og tortillachips til lasagnen.
Recipe Notes

Se også

En lækker opskrift på guacamole
Klassisk opskrift på lasagne
Squashlasagne

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *