Mos med kartofler og broccoli


Mos med kartofler og broccoli er perfekt tilbehør til simreretter og retter med kylling.

Hvis du ikke er glad for broccoli, kan du erstatte det med blomkål, gulerødder, ærter eller selleri.

Se også

Selleripuré



udskriv opskriften
Mos med kartofler og broccoli
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kartofler
  • 1 broccoli
  • 60 g smør
  • dl mælk
  • salt og peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kartofler
  • 1 broccoli
  • 60 g smør
  • dl mælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skræld kartoflerne og skær dem i tern.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 minutter.
  3. Skær broccolien i små stykker og kog dem i 10 minutter sammen med kartoflerne.
  4. Kom kartofler og broccoli i en si. På denne måde hælder du vandet fra.
  5. Kom mosen i en skål og tilsæt smør i skiver.
  6. Mos grøntsagerne med fx en kartoffelmoser eller et piskeris.
  7. Hæld mælk i mosen indtil du opnår den rette konsistens.
  8. Servere mosen med salt og peber.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *