Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Muslibarer på to måder

Få en grundopskrift på hjemmelavet muslibare og variere fyldet efter smag.

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Muslibarer på to måder
En hjemmelavet myslibar er den lækreste snack efter vores mening. Forkæl familien med en hjemmelavet Muslibar som en eftermiddagssnack. De er også rigtige gode i madpakken. Her får du 2 opskrifter på 2 varianter, men hvor grunddejen er den samme.
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 5 min
Ventetid 25 min
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g smør
  • 80 g farin
  • 1 spsk sirup eller honning
  • 250 g havregryn
  • 150 g mørk chokolade
  • 2 dl kokosmel evt. 1 banan
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 5 min
Ventetid 25 min
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g smør
  • 80 g farin
  • 1 spsk sirup eller honning
  • 250 g havregryn
  • 150 g mørk chokolade
  • 2 dl kokosmel evt. 1 banan
Instruktioner
  1. Grunddej: smelt Smør, farin sirup eller honning i en lille gryde ved svag varme.
  2. Hæld havregryn i en skål og rør smørblandingen i.
  3. Tænd ovnen på 180 grader.
  4. Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir og fordel dejen i formen.
  5. Bag dejen i ovnen 20-25 minutter.
  6. Lad dejen køle af.
  7. Skær dejen ud i passende stykker
  8. muslibare med chokolade og kokos: Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  9. Dyp muslibarene i chokoladen og drys med kokosmel.
  10. muslibar med banan: Mos bananen og rør den i grunddejen før den bages.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *