Nachos med kylling

udskriv opskriften
Nachos med kylling
Vi elsker nachos. Vi kan spise nachos hver eneste dag. Vi har opgraderet den klassiske nachos til denne version med kylling og salsa. Prøv opskriften du vil elske det.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingebryster (skåret i tern)
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 200 g tortillachips
  • et glas salsa (mild eller stærk)
  • 150 g revet cheddar
  • friske jalapenos (syltede kan også bruges)
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingebryster (skåret i tern)
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 200 g tortillachips
  • et glas salsa (mild eller stærk)
  • 150 g revet cheddar
  • friske jalapenos (syltede kan også bruges)
Instruktioner
  1. Steg kyllingestykkerne på en pande med olie, salt og peber.
  2. Når kyllingestykkerne er stegt færdige skal de kommes på en tallerken.
  3. Kom salsaen i en blender og blend til du har en glat masse.
  4. Bland salsa og kylling sammen.
  5. Tænd ovnen ved 180 grader varmluft.
  6. Kom haldelen af chipsene i et ovnfast fad og fordel halvdelen af kyllingen og salsa ovenpå.
  7. Drys halvdelen af osten over og fordel lidt jalapenos på.
  8. Fordel resten af chipsene ovenpå og så kylling og salsa.
  9. Drys med det sidste ost og kom lidt jalapenos på toppen.
  10. Bag fadet i 10 minutter eller til osten er smeltet.
Recipe Notes

Hvis du vil få en opdatering hver gang vi har en ny opskrift til dig

Så kan du følge vores madblog her

 

Det vil glæde os rigtig meget hvis du vil følge med på siden.

 

Du kan også finde os på instagram:   https://www.instagram.com/madsynet.dk/?hl=en

Måske vil du synes disse opskrifter er interessante:

 

den bedste opskrift på nachos

salsakylling

 

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *