Nem og god rødvinsauce

udskriv opskriften
Nem og god rødvinsauce
Vi har forsøgt at lave en rødvinsauce mange gange, hvor saucen ikke levede op til vores forventninger. Men denne her er den perfekte sauce, og dine gæster vil med sikkerhed elske den. Saucen tager ingen tid at lave. Den er færdig på under 30 minutter. Her får du opskriften på den bedste rødvinsauce.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • ½ l bouillon (plus en terning oksebouillon)
  • 50 g smør
  • 1 spsk hvedemel (med top)
  • dl rødvin
  • dl fløde
  • salt og peber
  • evt timian
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • ½ l bouillon (plus en terning oksebouillon)
  • 50 g smør
  • 1 spsk hvedemel (med top)
  • dl rødvin
  • dl fløde
  • salt og peber
  • evt timian
Instruktioner
  1. Tag cirka ½ l kraftsky fra en steg eller opløs en oksebouillon terning i ½ liter kogende vand.
  2. Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemelet. Rør godt og hæld oksebouillonen i gryden.
  3. Kog saucen op og tilsæt 1½ dl rødvin samt fløde og lidt timian efter smag.
  4. Lad saucen småsimre i 10 minutter.
  5. Smag saucen til med rødvin, fløde salt og peber.
Recipe Notes

Servere saucen til noget godt kød f.x denne culottesteg – nem og mør steg

 eller til roastbeef i ovn

Vi fik kalvefilet til og opskriften kan du snart finde på madsynet.dk

Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *