Vi har forsøgt at lave en rødvinsauce mange gange, hvor saucen ikke levede op til vores forventninger. Men denne her er den perfekte sauce, og dine gæster vil med sikkerhed elske den.
Saucen tager ingen tid at lave. Den er færdig på under 30 minutter.
Her får du opskriften på den bedste rødvinsauce.
Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Ventetid | 25 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- ½ l bouillon (plus en terning oksebouillon)
- 50 g smør
- 1 spsk hvedemel (med top)
- 1½ dl rødvin
- 1½ dl fløde
- salt og peber
- evt timian
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tag cirka ½ l kraftsky fra en steg eller opløs en oksebouillon terning i ½ liter kogende vand.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemelet. Rør godt og hæld oksebouillonen i gryden.
- Kog saucen op og tilsæt 1½ dl rødvin samt fløde og lidt timian efter smag.
- Lad saucen småsimre i 10 minutter.
- Smag saucen til med rødvin, fløde salt og peber.
Recipe Notes
Servere saucen til noget godt kød f.x denne culottesteg – nem og mør steg
eller til roastbeef i ovn
Vi fik kalvefilet til og opskriften kan du snart finde på madsynet.dk
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Stegt pak choy med forårsløg, ingefær og hvidløg
Bagte rodfrugter med fløde og timian
Derfor skal du stege bacon i mikroovnen
Broccolisalat med granatæble - skøn broccolisalat
Ovnbagt kartoffelmos - Sådan laver du kartoffelmos i ovn
Lækker salat med bulgur og peberfrugt
Selleribøffer - Lækker opskrift på selleribøffer
Smørstegte champignon med timian
Bagte kartofler med hjemmelavet persillesmør
Æble med bacon