Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
- 2 små løg
- 4 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 2 gulerødder
- 2 tsk spidskommen (eller efter smag)
- 1 tsk kanel
- ½ tsk chilipulver (eller efter smag)
- 1 tsk paprika
- 1 tsk tørret oregano
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse majs
- 1 dåse kidneybønner
- 20 g mørk chokolade
- salt og peber
Ingredienser
|
|
- Hak løg og hvidløg fint.
- Sautere løg og hvidløg i cirka 3 minutter.
- Skær peberfrugt og gulerødder i tern og kom det i gryden med løg og hvidløg.
- Tilsæt krydderierne i gryden og lad det svitse i 3 minutter ved middel varme.
- Tilsæt de hakkede tomater og majs i gryden.
- Hæld kidneybønnerne i en sigte og kom dem i gryden.
- Hak chokoladen groft, og rør chokoladen i gryderetten. Det giver din chili sin carne en dybere smag.
- Lad retten simre i 15 minutter.
- Smag retten til med salt, friskkværnet peber og evt mere chili.
Servere ris, en klat cremefraiche og tortillachips til retten.
Prøv også
mexicansk gryderet med kidneybønner
Mexicansk gryderet med hakket oksekød og pølser
Se et billede af opskriften
Her
Tilmeld dig en ugentlig madplan
Her