Nemme pølsebrød

udskriv opskriften
Nemme pølsebrød
Nemmere bliver det ikke, at lave de her lækre pølsebrød. Og disse pølsebrød er meget bedre end de brød du kan købe i netto. De har en god krumme, og har den rigtige smag af pølsebrød.
Keyword Pølsebrød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 25 minutter
Antal personer
pølsebrød
Ingredienser
  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • ½ tsk fint salt h
  • 1 æg
  • 50 g sukker
  • 50 g smeltet smør
  • 500 g hvedemel
Keyword Pølsebrød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 25 minutter
Antal personer
pølsebrød
Ingredienser
  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • ½ tsk fint salt h
  • 1 æg
  • 50 g sukker
  • 50 g smeltet smør
  • 500 g hvedemel
Instruktioner
  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt salt, sukker, æg, og smeltet smør i en skål og rør det godt.
  3. Tilsæt melet og ælt dejen godt.
  4. Lad dejen hæve i 30 minutter under et fugtigt viskestykke.
  5. Del dejen i 12 stykker. Hvert stykke skal veje 60 gram.
  6. Tril dem til boller og dernæst til aflanget pølsebrød.
  7. Læg pølsebrødene på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Brødene hæver en del i ovnen, så der skal være afstand mellem hvert brød. Brug evt. 2 plader til brødene.
  9. Bag dem i 15 minutter ved 180 grader varmluft.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *