Nemme Pølsehorn uden æg

udskriv opskriften
Nemme Pølsehorn uden æg
Her er en nem opskrift på bløde pølsehorn, og opskriften er uden æg. Oven i købet er de fryseegnet.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 50 minutter
Antal personer
Pølsehorn
Ingredienser
  • 4 dl lunkent vand
  • 50 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 75 g smør
  • 600 g hvedemel
  • pølser
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 50 minutter
Antal personer
Pølsehorn
Ingredienser
  • 4 dl lunkent vand
  • 50 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 75 g smør
  • 600 g hvedemel
  • pølser
Instruktioner
  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt smeltet smør, sukker og salt.
  3. Rør godt og kom melet i dejen.
  4. Saml dejen med hænderne og ælt dejen i 7 minutter. Dejen skal være blød uden at være tynd.
  5. Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter.
  6. Del dejen i lige store stykker, rul eller tryk dejen flad med fingrene.
  7. Del hvert stykke i cirka 12 stykker og rul hvert stykke ud. Du kan også forsøge med hænderne.
  8. Læg en brunchpølse på hvert stykke og rul dem sammen.
  9. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  10. Pensl pølsehornene med vand og sesamfrø.
  11. Lad dem efterhæve i 25 minutter.
  12. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 10 minutter.
Recipe Notes

Du kan sagtens lave pølser med hjemmelavet ketchup

Du skal bare pensl dejen med lidt ketchup inden du ligger pølsen på.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *