Nutella Cheesecake – Virkelig lækker opskrift


Nutella cheesecake er en populær spise hvilket vi godt kan forstå. Cheesecake er virkelig lækkert og nutella er også skønt. Men hvis du kombinere de to ting sammen, så får du en kag du ikke kan modstå.

udskriv opskriften
Nutella Cheesecake - Virkelig lækker opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 7 timer
Antal personer
springform
Ingredienser
  • 280 g chokoladekiks (fx oreo)
  • 100 g smeltet smør (til bunden)
  • 550 g flødeost naturel (til cremen)
  • 85 g flormelis (til cremen)
  • 475 g nutella (til cremen)
  • 1 spsk kakao (til cremen)
  • 1 tsk vaniljesukker (til cremen)
  • 240 g nutella (til toppen)
  • 1 dl piskefløde (til toppen)
  • sennep friske bær til pynt
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 7 timer
Antal personer
springform
Ingredienser
  • 280 g chokoladekiks (fx oreo)
  • 100 g smeltet smør (til bunden)
  • 550 g flødeost naturel (til cremen)
  • 85 g flormelis (til cremen)
  • 475 g nutella (til cremen)
  • 1 spsk kakao (til cremen)
  • 1 tsk vaniljesukker (til cremen)
  • 240 g nutella (til toppen)
  • 1 dl piskefløde (til toppen)
  • sennep friske bær til pynt
Instruktioner
  1. Kiksebund: kom chokoladekiks i en frysepose og bind en knude. Knus dem med hænderne.
  2. Kom dem i en lille skål og bland det smeltede smør med kiksene.
  3. Rør blandingen godt sammen.
  4. Kom blandingen i en springform og fordel det godt. Tryk blandingen godt sammen.
  5. Sæt bunden i køleskabet, og nu skal du lave fyldet.
  6. Kom flødeost og flormelis op i en stor skål indtil du har en glat creme.
  7. Tilsæt nutella, kakaopulver og vanilje og bland det hele sammen. Stop med at røre indtil du har en glat creme.
  8. Tag bunden ud af køleskabet og fordel ostecremen på kiksebunden.
  9. Nu skal kagen igen en tur i køleskabet i minimum 6 timer men gerne længere. Du kan også sætte den i fryseren i 2 timer.
  10. Når kagen er kølet ned skal du lave toppen.
  11. Kom fløden op i en lille gryde og bring den i kog. Tag gryden af varmen, når den begynder med at koge.
  12. Kom nutellaen i en skål og hæld fløden over.
  13. Lad det stå i et par minutter og rør blandingen godt sammen.
  14. Lad blandingen køle lidt af inden du fordeler den over fyldet.
  15. Stil kagen i fryseren i 2 timer.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *