Categories
fjerkræ HOVEDRETTER ovnretter

Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Alle ingredienser kommes i et ovnfast fad, ind i ovnen og så er der mad efter 30 minutter. Det fantastiske ved denne ret er, at du skal hverken stege eller koge ingredienserne først. Vi har brugt forårsløg, peberfrugt og gulerødder, men du kan sagtens udskifte dem ud med andre grøntsager.
Keyword kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 g ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk karry
  • 6 dl bouillon (vand plus 1 terning bouillon)
  • 2 dl piskefløde
  • 4 kyllingefileter
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber
Keyword kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 g ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk karry
  • 6 dl bouillon (vand plus 1 terning bouillon)
  • 2 dl piskefløde
  • 4 kyllingefileter
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Hæld risene i et ovnfast fad.
  3. Pres eller hak hvidløg, skær peberfrugten i små tern, forårsløg i tynde skiver og gulerødder i tynde skiver.
  4. Tilsæt karry og lav bouillonen.
  5. Kom 6 dl vand, en terning bouillon og piskefløde i en lille gryde og kog op.
  6. Kom 1 håndfuld hakket persille i gryden og krydr bouillonen med salt og friskkværnet peber.
  7. Du skal være påpasselig med salten da bouillonen tilføjer meget salt.
  8. Hæld bouillonen i fadet.
  9. Rens kyllingebrysterne fra fedt og urenheder, lav et par rids i overfladen og krydr med salt og friskkværnet peber. Læg dem øverst i fadet.
  10. Stil fadet i ovnen.
  11. Smag om risene er møre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *