Ovnret med pølser og grøntsager


Pølser er ikke særlig sundt, men retten er fyldt med grøntsager, så Du kan sagtens spise retten med god samvittighed.
Du kan bruge alle slags pølser fx kyllingepølser, oksepølser, vegetarpølser, medisterpølse, chilipølser, ostepølser til retten. Det samme gør sig gældende for grøntsagerne, brug de grøntsager du har eller det bedst kan lide.


udskriv opskriften
Ovnret med pølser og grøntsager
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 200-300 g pølser
  • 400 g kartofler eller sødekartofler
  • et lille blomkålshoved
  • 200 g gulerødder
  • 2 løg
  • 1 squash
  • 4 tomater
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflager (kan erstattes af 1 frisk chilifrugt)
  • 1 tsk tørret basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g revet mozzarella
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 200-300 g pølser
  • 400 g kartofler eller sødekartofler
  • et lille blomkålshoved
  • 200 g gulerødder
  • 2 løg
  • 1 squash
  • 4 tomater
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflager (kan erstattes af 1 frisk chilifrugt)
  • 1 tsk tørret basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g revet mozzarella
Instruktioner
  1. Skyl grøntsagerne.
  2. Skræl kartofler og gulerødder.
  3. Skær kartofler og gulerødder i små tern.
  4. Skær peberfrugterne i strimler.
  5. Del blomkålen i små buketter.
  6. Skær løg i passende skiver og tomater i kvarte.
  7. Skær pølserne i skiver.
  8. Bland alle krydderierne i en lille skål.
  9. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  10. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  11. Kom grøntsagerne på bagepladen.
  12. Kom pølserne ovenpå.
  13. Hæld krydderierne over retten.
  14. Hæld olivenolie henover og drys med salt og friskkværnet peber.
  15. Sæt retten i ovnen i cirka 30-35 minutter.
  16. Når der er 10 minutter tilbage tager du retten ud og fordeler revet ost over fyldet.
  17. Servere retten med ris, pasta eller et godt brød.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *