Påskeæg med appelsin

udskriv opskriften
Påskeæg med appelsin
Keyword Påskeæg
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 200 g marcipan
  • skal af ½ appelsin
  • hvid chokolade til overtræk
  • hakkede hasselnødder til rulning
Keyword Påskeæg
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 200 g marcipan
  • skal af ½ appelsin
  • hvid chokolade til overtræk
  • hakkede hasselnødder til rulning
Instruktioner
  1. Ælt marcipan og appelsinskal sammen.
  2. Form massen til ovale æg.
  3. Smelt chokoladen og overtræk æggene et af gangen og rul dernæst æggene i hakkede hasselnødder.
  4. Lad æggene stivne på et stykke bagepapir.
  5. Opbevar æggene i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *