Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

påskeæg med marcipan og appelsin

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
påskeæg med marcipan og appelsin
Disse påskeæg er virkelig lækre og efter 5 minutter var de væk. De er overtrukket med hvid chokolade og det gør dem ekstra lækre. Vi hhar også pyntet påskeæggene med tørret appelsinskal. Kom lidt revet appelsinskal på en bageplade beklædt med bagepapir, pres lidt appelsinsaft over og Kom dem i en forvarmet ovn ved 60 grader i cirka 15 minutter.
Forberedelses tid 5 minutter 15 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 300 g marcipan
  • 2 appelsiner skallen herfra
  • lidt appelsinsaft
  • 100 g lys chokolade
Forberedelses tid 5 minutter 15 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 300 g marcipan
  • 2 appelsiner skallen herfra
  • lidt appelsinsaft
  • 100 g lys chokolade
Instruktioner
  1. Riv appelsinskal og bland lidt af skallen med appelsinsaft.
  2. Læg dem på et stykke bagepapir og tør dem i ovnen i 15 minutter ved 60 grader.
  3. Bland marcipanen med de resterende appelsinskaller og tril dem til kugler eller æg.
  4. Dyp hvert æg i chokoladen.
  5. Læg et par tørrede appelsinskaller ovenpå æggene som pynt, før chokoladen stivner.
Recipe Notes

Disse påskeæg kan også interessere dig:
de lækreste påskeæg med skovbærkompot

påskeæg med kokos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *