Pasta med aspargesbroccoli i blomkålssovs


I dag vil vi rigtig gerne dele denne lækre opskrift på en virkelig cremet og sunde pastaret med dig.
Pasta med aspargesbroccoli vendt i en cremet blomkålssovs. Det lyder måske lidt mærkeligt, men vi lover dig at, at det smager godt.

Når man koger blomkål og dernæst blender det, så får det en helt silkeblød konsistens og derfor er blomkål perfekt til pastaretter.

udskriv opskriften
Pasta med aspargesbroccoli i blomkålssovs
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g mascarpone
  • ½ lime eller citron (saften herfra)
  • 1 lille blomkål
  • 1 pakke aspargesbroccoli ( kan udelades men erstat det med andre grøntsager)
  • 3 spsk soltørrede tomater
  • 250 g pastapenne
  • 1 tsk pesto
  • 1 bdt frisk basilikum
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g mascarpone
  • ½ lime eller citron (saften herfra)
  • 1 lille blomkål
  • 1 pakke aspargesbroccoli ( kan udelades men erstat det med andre grøntsager)
  • 3 spsk soltørrede tomater
  • 250 g pastapenne
  • 1 tsk pesto
  • 1 bdt frisk basilikum
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Kog pastaen.
  2. Hak blomkålen i mindre stykker og kog det mørt.
  3. Blend blomkålen sammen med hvidløg, mascarpone og limesaft.
  4. Smag sovsen med salt og peber.
  5. Tilsæt 1 tsk pesto i sovsen.
  6. Svits aspargesbroccoli i noget olie i 5 minutter ved middel varme.
  7. Bland alle ingredienserne sammen og tilsæt dernæst soltørrede tomater.
  8. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Recipe Notes

Følg også med på
Vores instagram
Hvor du kommer bag facaden og lære madsynet bedre at kende.

Følg også
Vores facebook-side

Du kan også abonnerer på
Vores youtubekanal

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *