Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 5 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
- 1 spsk smør til stegning
- 1 peberfrugt
- 1 aubergine ( i små tern)
- 3 gulerødder
- et glas pastasauce
- 50 g soltørret tomater
- ½ tsk friskkværnet peber
- groft salt
Ingredienser
|
|
- Smelt smørret i en gryde.
- Svits auberginen, peberfrugterne og gulerødder i cirka 3 minutter.
- Tilsæt pastasauce soltørret tomater, salt og peber.
- Tilsæt evt. 1 tsk tørret basilikum i retten.
- Lad retten koge ved jævn varme i cirka 3 minutter eller til gulerødderne bliver møre.
- Smag retten til med salt og peber.
Servere pasta til retten og friskrevet parmesan.
Disse opskrifter kan også interessere dig:
baba ganoush- arabisk auberginedip
blomkålscurry – opskrift på en lækker vegetarret
parmesanchips – sprøde og krydderet chips