Pasta med kantareller og tyrkisk pølse


Her får du opskriften på en lækker pastaret med kantareller.

Se også:
Pasta med svampe
Følg gerne madsynet på

Instagram


udskriv opskriften
Pasta med kantareller og tyrkisk pølse
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g pasta
  • 100 g tyrkisk pølse (kan erstattes af bacon eller chorizo)
  • 1 pakke kantareller
  • 1 løg
  • 3 små fed hvidløg
  • spsk smør
  • 1 håndfuld hakket frisk timian
  • 1 dl vidvin (kan erstattes af hvidvinseddike eller æbleeddike)
  • dl fløde
  • 70 g revet parmesan
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g pasta
  • 100 g tyrkisk pølse (kan erstattes af bacon eller chorizo)
  • 1 pakke kantareller
  • 1 løg
  • 3 små fed hvidløg
  • spsk smør
  • 1 håndfuld hakket frisk timian
  • 1 dl vidvin (kan erstattes af hvidvinseddike eller æbleeddike)
  • dl fløde
  • 70 g revet parmesan
Instruktioner
  1. Kog pastaen.
  2. Skær pølsen i passende stykker og steg det sprødt.
  3. Læg det til side.
  4. Hak løg og hvidløg fint og svits det i smørret i et par minutter.
  5. Kom de rensede kantareller i gryden.
  6. Lad kantareller og svampe svitse ved middelvarme i 5 minutter.
  7. Tilsæt hvidvin, fløde og timian i gryden.
  8. Kog det op og lad pastaretten simre i 5 minutter.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Tilsæt pastaen og parmesan i svampeblandingen og vend rundt.
  11. Top retten med sprødstegt tyrkisk pølse eller bacon og revet parmesan.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *