Pitabrød – en opskrift på luftige pitabrød


i dag får du opskriften på hjemmelavet pitabrød.

Når du har prøvet denne opskrift på pitabrød, så køber du aldrig pitabrød i et supermarked. Konsistensen er lækre og de bliver virkelig luftige, når du laver dem selv.


udskriv opskriften
Pitabrød - en opskrift på luftige pitabrød
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pitabrød
Ingredienser
  • 2 dl lunken vand
  • 2 dl lunken mælk
  • 35 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 80 g durum mel (andre meltyper kan også bruges)
  • 450 g hvedemel
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pitabrød
Ingredienser
  • 2 dl lunken vand
  • 2 dl lunken mælk
  • 35 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 80 g durum mel (andre meltyper kan også bruges)
  • 450 g hvedemel
Instruktioner
  1. Rør gæren ud i vandet og mælken.
  2. Tilsæt sukker, salt durum og hvedemel og rør dejen smidig.
  3. Lad dejen hæve i 15 minutter.
  4. Del dejen i 8 stykker og rul ud (du kan også trykke dem flade med hænderne)
  5. Lad brødende efterhæve under et viskestykke i 10 minutter.
  6. Kom pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 250 grader i cirka 7 minutter.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *