i går var det pizzaens international dag og på de sociale medier kunne du finde masser af billeder på pizza i mange afskygninger. Vi har det lidt svært med de forskellige ting man fejr i løbet af året, så i protest lavede vi pizza i dag.
izza med krydret italienske kødboller, tomatsovs og mozzarella er virkelig lækkert ovenpå en pizza.
Nogen gange er det okay at snyde, vores pizzabund blev købt, men du kan sagtens lave den selv.
udskriv opskriften
Pizza med italiensk krydret kødboller
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ventetid
0 minutter
Antal personer
pizzaer
Ingredienser
500ghakket oksekød eller svinekød(200 g til pizza resten fryses ned)
etstortrevet løg
2fedhakkede hvidløg
1tskpaprika
1tsktørret timian
1tsktørret basilikum
½tskchilipulver
2æg
3spskhvedemel
salt og friskkværnet peber
8spskpizzasauce
2kugler frisk mozzarella
2rødløg i ringe eller skiver
frisk timian eller oregano
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ventetid
0 minutter
Antal personer
pizzaer
Ingredienser
500ghakket oksekød eller svinekød(200 g til pizza resten fryses ned)
etstortrevet løg
2fedhakkede hvidløg
1tskpaprika
1tsktørret timian
1tsktørret basilikum
½tskchilipulver
2æg
3spskhvedemel
salt og friskkværnet peber
8spskpizzasauce
2kugler frisk mozzarella
2rødløg i ringe eller skiver
frisk timian eller oregano
Instruktioner
Kom kødet i en skål og tilsæt salt. Lad kødet stå på køkkenbordet i 15 minutter.
Tilsæt alle ingredienserne til kødet og rør det hele godt sammen.
Tril farsen til kødboller.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Form din dej til 2 runde pizzaer.
Fordel pizzasaucen på pizzaerne og kom kødboller, mozzarella og løgringe på pizzaerne.
Bag dem i 10-12 minutter eller til bunden er sprød.
Drys pizzaen med frisk timian eller oregano.
Recipe Notes
Kom evt. peberfrugtstrimler på pizzaen. Det smager skønt.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.