Rabarbercrumble med kokos


Rabarbercrumble er virkelig den lækreste sommerdessert og den er også meget nem at bage. Desserten består af syrlige rabarber som kommes i et ovnfast fad der toppes med en sprød og knasende crumble. Det hele bages i ovnen og serveres med en klat cremefraiche eller flødeskum.

Faktisk kan du lave crumble med alle slags frugt og bær fx æbler, pære eller blåbær. Fordelen ved at bruge rabarber er, at de giver et fantastisk syrligt modspil til den søde crumble.

Prøv og erstat rabarberne med æbler, og så kan du med fordel bruge den samme crumble.



Se også
Bradepandekage med Rabarber



udskriv opskriften
Rabarbercrumble med kokos
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • et bundt rabarber
  • 200 g blødt smør
  • 270 g sukker
  • 75 g havregryn
  • 75 g kokosmel
  • 150 g hvedemel
  • 3 tsk vaniljesukker
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • et bundt rabarber
  • 200 g blødt smør
  • 270 g sukker
  • 75 g havregryn
  • 75 g kokosmel
  • 150 g hvedemel
  • 3 tsk vaniljesukker
Instruktioner
  1. Skyl og skær rabarber i cirka 1 cm tykke skiver.
  2. Kom rabarberne i et ovnfast fad.
  3. Vend rabarber med 50 g rørsukker og vaniljesukker.
  4. Bag rabarberblandingen i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i cirka 8 minutter.
  5. Bland blødt smør med mel, havregryn kokosmel og 150 g rørsukker.
  6. Ælt det godt sammen.
  7. Tag rabarberne ud af ovnen.
  8. Fordel crumblen over rabarberne og bag rabarber og crumble i ovnen. Skru op for 190 grader og bag kagen i cirka 30-35 minutter.
  9. Lad kagen afkøle lidt inden servering.
  10. Servere flødeskum eller cremefraiche til rabarbercrumble.
Del denne opskrift
 

1 tanke om “Rabarbercrumble med kokos”

  1. Jeg havde fornøjelsen af at smage Madsynets lækre rabarbercrumble – den får 5 ud af 5 stjerner og en meget varm anbefaling herfra! Den skal jeg hjem og prøve at lave igen.

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *