Ramsløgspesto – lækker opskrift på hjemmelavet pesto


Ramsløgsæsonen er begyndt og det betyder, at det er tid til at  lave ramsløgspesto. Det er faktisk meget nemt at lave.

I weekenden var vi ude og sanke ramsløg, og vi har fundet et sted, hvor ramsløg vokser, og planen er stedet også skal få besøg af madsynet næste år.

Ramsløgspesto kan bruges som klassisk pesto. Du kan komme det i en marinade til kylling, som smørelse til sandwich, vender kartofler, i pastaretter, i dressinger eller komme dem i bagværk. Du kan faktisk bruge ramsløgspesto til de samme ting som en klassisk pesto.

Følg gerne madsynet på instagram


udskriv opskriften
Ramsløgspesto - lækker opskrift på hjemmelavet pesto
Keyword Ramsløgspesto
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 3 håndfulde ramsløgsblade (brug mindre hvis du vil undgå en skarp smag af hvidløg)
  • 1 lille bundt persille
  • 50 g afskallede mandler
  • 30-40 g groftrevet parmesan
  • saft af ½ citron
  • 1-2 dl olie uden smag (olivenolie kan også bruges, men olivenolien kan være ret kraftigt i smagen)
Keyword Ramsløgspesto
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 3 håndfulde ramsløgsblade (brug mindre hvis du vil undgå en skarp smag af hvidløg)
  • 1 lille bundt persille
  • 50 g afskallede mandler
  • 30-40 g groftrevet parmesan
  • saft af ½ citron
  • 1-2 dl olie uden smag (olivenolie kan også bruges, men olivenolien kan være ret kraftigt i smagen)
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienserne op i en blender og blend det til en glat masse.
  2. Du kan også benytte en stavblender.
  3. Smag til med salt og peber og evt. mere olie.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *