Rejesalat med chili, forårsløg og mango

udskriv opskriften
Rejesalat med chili, forårsløg og mango
Lækker rejesalat på 5 minutter - god i madpakken, en god ide til let aftensmad og perfekt til koldt aftensmad. Den er også god i picnic kurven. Man plejer at spise rejesalat til påske men rejesalat kan man spise året rundt og lige nu giver det god mening at lave salaten til aftensmad.
Keyword Rejesalat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5 spsk cremefraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 1 citron
  • lidt frisk dild
  • 250 g rejer
  • 1 bdt forårsløg (i ringe)
  • 1 mango (i tern)
  • 1 knsp chilipulver
  • salt og peber
Keyword Rejesalat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5 spsk cremefraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 1 citron
  • lidt frisk dild
  • 250 g rejer
  • 1 bdt forårsløg (i ringe)
  • 1 mango (i tern)
  • 1 knsp chilipulver
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  2. Vend rejer, forårsløg og mangotern i dressingen men hold lidt tilbage til pynt.
  3. Anret salaten på et fad eller i en skål og pynt med de resterende ingredienser.
  4. Servere brød til.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *