Risalamandeis – en lækker måde at brug dine grødrester på

udskriv opskriften
Risalamandeis - en lækker måde at brug dine grødrester på
Forleden dag fik vi risengrød til aftensmad. Dagen efter lavede vi risalamande. Vi kunne simpelthen ikke spise mere risalamande, så resterne blev tryllet om til en risalamandeis. Desserten smager af jul og sommer. Selvom, at det ikke er lige frem sommer, så kan vi altid spise is.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 4 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dl risalamande
  • 2 dl piskefløde (pisket til skum)
  • 4 æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • 1 god håndfuld mandler
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 4 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dl risalamande
  • 2 dl piskefløde (pisket til skum)
  • 4 æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • 1 god håndfuld mandler
Instruktioner
  1. Hæld noget kogende vand på mandlerne og vent i 2 minutter. Nu kan du smutte mandlerne.
  2. Blend risalamanden og mandlerne.
  3. Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
  4. Bland ris, flødeskum og æggemassen sammen og kør i ismaskinen.
  5. Hvis du ikke har en ismaskine, blander du blot elementerne sammen og hælder massen i en isform.
  6. Rør isen ofte, så du undgår at isen bliver grynet.
  7. Servere isen med kirsebærsovs.
Recipe Notes

Se også
Risengrød

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *