Rødkålssalat med æble og granatæble

udskriv opskriften
Rødkålssalat med æble og granatæble
Her er opskriften på verdens bedste rødkålssalat med æble og granatæble. Salaten passer så godt til and med du kan sagtens servere den til andre retter så som retter med vildtkød eller til en oksesteg. Granatæble og æble giver salaten en lækker smag og lidt bid i salaten.
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • ½ rødkål
  • 2 æbler
  • ½ granatæble
  • 1 løg
  • ½ dl olivenolie (til dressing)
  • 1 tsk sennep (til dressing)
  • 1 spsk balsamico eller æbleeddike (til dressing)
  • salt og friskkværnet peber (til dressing)
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • ½ rødkål
  • 2 æbler
  • ½ granatæble
  • 1 løg
  • ½ dl olivenolie (til dressing)
  • 1 tsk sennep (til dressing)
  • 1 spsk balsamico eller æbleeddike (til dressing)
  • salt og friskkværnet peber (til dressing)
Instruktioner
  1. Fjern de yderste blade fra rødkålen og smid dem ud.
  2. Skær den halve rødkål i tynde skiver eller strimler og kom den op i en skål.
  3. Tag kernerne ud af granatæble.
  4. Skær æblerne i tynde både.
  5. Hak løget fint.
  6. Kom frugterne og løget over rødkålen.
  7. Vend det rundt.
  8. Rør dressingen sammen med salt og friskkværnet peber.
  9. Hæld dressingen over salaten.
Recipe Notes

Rødkålssalaten er perfekt til
Hel and
men også til andre lækre retter.

Se også
Rødkålssalat med dadler og appelsin
Rødkålssalat med vindruer

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *