Røsti med kartofler i ovn


Kartoffelrøsti er virkelig nemme at lave, og så smager de skønt.

De er perfekte som tilbehør til kødretter, men kan også nydes for sig selv fx sammen med en grøn salat og grillet asparges.

udskriv opskriften
Røsti med kartofler i ovn
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kartofler
  • 1 stort løg
  • ½ tsk timian eller paprika
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rasp
  • 1 tsk hvedemel
  • olie til stegning
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g kartofler
  • 1 stort løg
  • ½ tsk timian eller paprika
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rasp
  • 1 tsk hvedemel
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Pil og riv løget.
  2. Skræl og riv kartoflerne groft.
  3. Fjern væden ud af kartoflerne via et rent viskestykke.
  4. Bland Kartofler, løg, timian, salt, æg rasp og hvedemel i en skål og bland det godt. Brug gerne hænderne.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir.
  6. Form hvert røsti til en kugle og tryk dem lidt flade.
  7. Pensl dem med lidt olie.
  8. Bag dem i cirka 25 minutter ved 200 grader.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *