Categories
TILBEHØR

Sådan damper du dine gulerødder

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 1 Average: 5]
udskriv opskriften
Sådan damper du dine gulerødder
Dampet gulerødder er sunde og skønne tilbehør til retter med kød og fisk, og så er gulerødderne virkelig nemme at tilberede på denne måde.
Forberedelses tid 3 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g gulerødder
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl vand
  • groft salt
  • evt timian frisk ellerr tørret
Forberedelses tid 3 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g gulerødder
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl vand
  • groft salt
  • evt timian frisk ellerr tørret
Instruktioner
  1. Skrub og vask gulerødderne grundigt. De skal ikke skrælles. Vi synes, at gulerødderne mister smag nå de skrælles så lad værre med det.
  2. Del gulerødderne i halve på den lange led og læg dem i en gryde.
  3. Tilsæt olivenolie, groft salt og vand i gryden. Kom evt. lidt frisk timian eller tørret.
  4. Læg låg på og steg gulerødderne ved middel varme i cirka 8-10 minutter eller til de bliver næsten møre men ikke udkogte.
Recipe Notes

Med denne metode får du dejlige gulerødder med masser af smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *