Sådan laver du en lækker couscoussalat


Her har du en lækker og nem opskrift på en couscoussalat, som du kan lave på få minutter.
Det tager kun 5 minutter at koge couscous og imens kan du snitte grøntsagerne.

Se også
bulgurssalat med agurk og tomat


Bulgursalat med abrikos og pinjekerner




udskriv opskriften
Sådan laver du en lækker couscoussalat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5 dl vand
  • 3 dl couscous
  • salt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ agurk
  • ½ dåse majs
  • et bundt forårsløg
  • 2 håndfulde friskhakket persille
  • lidt olivenolie
  • 1 økologisk citron
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5 dl vand
  • 3 dl couscous
  • salt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ agurk
  • ½ dåse majs
  • et bundt forårsløg
  • 2 håndfulde friskhakket persille
  • lidt olivenolie
  • 1 økologisk citron
Instruktioner
  1. Kog vandet i en elkedel og hæld det i en skål.
  2. Tilsæt en smule salt og hæld couscous i vandet.
  3. Rør rundt og læg låg på og lad det trække i 5 minutter.
  4. Tilsæt lidt olivenolie og rør rundt igen så din couscous løsner sig og får en mere luftig konsistens.
  5. Skær peberfrugt i små tern, agurk i tynde skiver og tomaterne i kvarte.
  6. Skær forårsløg i tynde skiver og persillen hakkes groft.
  7. Tilsæt majs og kom couscous og grøntsager i en stor skål og bland det godt.
  8. Tilsæt olivenolie og citronsaft og vend det hele.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *