Sådan laver du hjemmelavet remoulade


En mad med fiskefilet eller en fiskefrikadelle kan ikke nydes uden en klat god remoulade. Den er nem at lave, og så smager det meget bedre end den købte.

Jeg har tilsat gurkemeje og karry, gurkemeje for at tilføje lidt farve til remouladen og karry, fordi karry passer godt til remoulade.

Du kan sagtens undlade karry i din remoulade, da remoulade kan laves i mange varianter.

Vi har anvendt finthakket gulerod i vores remoulade men tilføj fx fintrevet blomkål, hvidkål eller spidskål. Selleri er også godt.

Skriv gerne en kommentar hvis du prøver opskriften. Jeg vil gerne høre din mening.

Se også
Hjemmelavet mayonnaise




udskriv opskriften
Sådan laver du hjemmelavet remoulade
Keyword Remoulade,
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 0 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • dl creme fraiche
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 gulerod
  • 5 syltede agurker
  • 2 spsk hakket kapers
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 tsk karry
  • salt og peber
  • 1 tsk gurkemeje
  • smag til med citronsaft
Keyword Remoulade,
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 0 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • dl creme fraiche
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 gulerod
  • 5 syltede agurker
  • 2 spsk hakket kapers
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 tsk karry
  • salt og peber
  • 1 tsk gurkemeje
  • smag til med citronsaft
Instruktioner
  1. Hak guleroden, syltede agurker og kapers fint.
  2. Rør creme fraiche med mayonnaise med sennep, karry og gurkemeje.
  3. Smag til med citronsaft.
  4. Tilsæt syltede agurker, kapers og gulerod.
  5. Smag igen med salt, peber, sukker og citronsaft.
Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *